RAZII ALE POLITISTILOR PENTRU SANCTIONAREA FAPTELOR ANTISOCIALE

Politisti din cadrul Politiei Municipiului Targoviste si de la sectii de politie rurala din arondare au desfasurat razii in teritoriul de competenta pe linia depistarii si sactionarii faptelor antisociale, dupa cum mentioneaza Compartimentul de relatii publice al Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita .

Imagini pentru RAZII ALE POLITISTILOR PENTRU SANCTIONAREA FAPTELOR ANTISOCIALE

 

S-au aplicat 48 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 7 090 lei si s-au confiscate bunuri a caror provenienta nu a fost justificata in cuantum de 1 580 .

Dintre sanctiuni, ,, 20 au fost pentru incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice prevazute de Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si 26 conform O.U.G. 195/2 002 privind circulatia pe drumurile publice .”

La o societate comerciala din municipiul Targoviste, politistii au descoperit 1 680 de tigarete expuse pentru comercializare dar pentru care administratorul acesteia nu detinea documentele prevazute de lege si ,, s-a procedat la sanctionarea contraventionala a agentului economic in conformitate cu Legea 12/1 990, iar tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii .

Petre Dragutoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>