ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / RAZII ALE POLITISTILOR PENTRU SANCTIONAREA FAPTELOR ANTISOCIALE
RAZII ALE POLITISTILOR PENTRU SANCTIONAREA FAPTELOR ANTISOCIALE

RAZII ALE POLITISTILOR PENTRU SANCTIONAREA FAPTELOR ANTISOCIALE

Politisti din cadrul Politiei Municipiului Targoviste si de la sectii de politie rurala din arondare au desfasurat razii in teritoriul de competenta pe linia depistarii si sactionarii faptelor antisociale, dupa cum mentioneaza Compartimentul de relatii publice al Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita .

Imagini pentru RAZII ALE POLITISTILOR PENTRU SANCTIONAREA FAPTELOR ANTISOCIALE

 

S-au aplicat 48 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 7 090 lei si s-au confiscate bunuri a caror provenienta nu a fost justificata in cuantum de 1 580 .

Dintre sanctiuni, ,, 20 au fost pentru incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice prevazute de Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si 26 conform O.U.G. 195/2 002 privind circulatia pe drumurile publice .”

La o societate comerciala din municipiul Targoviste, politistii au descoperit 1 680 de tigarete expuse pentru comercializare dar pentru care administratorul acesteia nu detinea documentele prevazute de lege si ,, s-a procedat la sanctionarea contraventionala a agentului economic in conformitate cu Legea 12/1 990, iar tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii .

Petre Dragutoiu

Spune-ti parerea:

About M S