Razvan Lucescu spune tot! Ce a declarat antrenorul roman despre posibilitatea de a antrena o echipa din Liga 1

Razvan Lucescu a fost invitatul lui Mihai Mironica la ‘Ora exacta in sport’!

11:45 Despre Rapid: „Am vorbit prin mesaje cu Mihai Iosif, mi-a placut, mi-a facut mare placere. este un personaj frumos pentru lume. la Rapid important este ca Nico e presednte. Are personalitate, va face si greseli, e tanar, la inceput, dar va sti sa le transmita tuturor din jur o forta deosebita. Va fi un presedinte care va ajuta foarte mult echipa.

Cu antrenorul, i-am spus si ieri, un club foarte important pentru fotbalul romanesc, care a trecut printr-o perioada extraordinar de dificila, el a avut posibilitatea sa o aduca in prima divizie. Va fi foarte greu, trebuie sa o tina acolo un an, in prima divizie, va fi cel mai greu. Rapid trebuie sa se adapteze la noua situatie, la o valoare mai complicata si dupa trebuie sa se construiasca”. 


11:40 Despre revenirea in fotbalul romanesc: „Am avut acum doua zile o discutie. Am fost intrebat daca vin in tara, i-am zis ca nu este momentul, traversez o perioada extraordinara afara, ca rezultate. Profesional, pentru mine cred ca e important sa raman. Daca ma intorc acum, e posibil sa ratez aceasta posibilitate. Cat timp voi avea sansa de a lucra in afara, voi ramane acolo.

Nu a initiat nimeni vreo discutie din Liga 1, toti stiau ca nu ma intorc”.


11:35 Despre Adrian Mutu: „A facut o treaba foarte buna la nationala de tineret. E un nume care va atrage interes imens, este important. Avem nevoie de astfel de nume, fie ca vorbim despre persoane, fie ca vorbim despre echipe”.


11:30 Despre FCSB si Gigi Becali: „Nu il cunosc foarte bine pe Gigi Becali dintr-un anumit punct de vedere, nu am avut relatii de prietenie. Nu ne-am intalnit niciodata pe undeva. Din afara, pot spune ca are o pasiune extraordinara, a investit foarte multi bani, are o idee, vrea sa aduca jucatori tineri, de talent, plateste pentru acest lucru.

Dar din punct de vedere al gestiunii tehnice a echipei, greseste. Aici este treaba antrenorului. Daca vrea sa obtina performante si daca el chiar vrea ca jucatorii pe care plateste bani importanti sa creasca si sa ajunga la o valoare mare, trebuie sa obtina rezultate si performante la nivelul numelui Stelei. 

Poate face asta daca isi aduce un antrenor cu personalitate si sa il lase in pace. Eu consider ca FCSB e Steaua. De ce sa ma prefac ca este asa? Pentru mine, FCSB este Steaua. Ce a fost acolo, nu stim. Gigi Becali la acel moment, a preluat Steaua si a dus-o mai departe. A ridicat imaginea, a continuat sa ridice imaginea si dupa 12 ani sau cati au trecut, sa vii sa spui: ‘Nu mai e Steaua!’  Nu e ok, nu e ok pentru fotbalul romanesc.


11:20 Despre contractul semnat: „Nu este suma de 1.8 milioane pe an, asta e vorba despre tot staff-ul. Eu vorbesc de contract, ce este acum. Pentru mine si staff-ul meu, suntem 8 persoane, este intr-adevar probabil cel mai bun contract din Grecia, insa este o diferenta”.


11:15 Despre PAOK: „PAOK a ramas in sufletul meu, e cea mai frumoasa perioada din viata mea, asta a si contat. Nu am facut o decizie comparand, nu exista, nu m-a convins cineva sau nu, pur si simplu asa m-a impins sufletul.

La Al Hilal a fost extraordinar, acolo din punct de vedere profesional a fost. Stim foarte bine ca tuturor ne place Grecia, e atmosfera aia frumoasa, optimista, iesi pe strada si simti ca traiesti. Au fost doi ani fabulosi din punct de vedere profesional. Sa castigi dupa atatia ani, s-au legat niste relatii extraordinare intre noi, am lasat niste prieteni acolo”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata