Razvan Simion a confirmat despartirea de Lidia Buble

Dupa saptamani de zvonuri, Razvan Simion a confirmat despartirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a facut marturisirea pe contul sau de Instagram, unde a publicat un mesaj emotionant despre separarea de artista. 

„O noua calatorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit”, a scris prezentatorul TV.

Razvan a dezvaluit ca a ramas intr-o relatie de prietenie cu fosta lui iubita si ca vor continua sa lucreze impreuna.

.„Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar, iar astazi sunt intelept”, a fost o parte din mesajul lui Răzvan Simion.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata