Real Madrid acuză arbitrajul din meciul cu FC Barcelona, scor 0-0

Clubul Real Madrid a emis un comunicat, miercuri seara, în care a acuzat arbitrajul din meciul cu FC Barcelona, scor 0-0. Formația din capitala Spaniei susține că a fost nedreptățită pentru că nu i-au fost acordate două lovituri de la 11 metri.

„Arbitrul și sistemul VAR nu au văzut două penalty-uri la Varane”, se arată pe site-ul lui Real Madrid, ulterior explicându-se secvențele respective: „Raphael Varane a fost implicat în două momente controversate în meciul de pe Camp Nou. Francezul ar fi putut obține două penalty-uri, dar arbitrul Hernández Hernández nu a acordat niciunul dintre ele. În minutul 17, jucătorul madrilen a sărit la cap, după un corner, fiind lovit de Lenglet în zona coapsei, însă nici arbitrul și nici sistemul VAR, condus de De Burgos Bengoetxea, nu au acordat penalty. Două minute mai târziu, în urma unui alt corner, fundașul central a fost tras de tricou de Ivan Rakitic, el căzând în careu. Din nou, arbitrul și sistemul VAR au decis să nu acorde penalty”.

FC Barcelona şi Real Madrid au remizat, miercuri, scor 0-0, în restanţa din etapa cu numărul 10 a campionatului spaniol. Cele două formaţii se menţin pe primele două poziţii ale clasamentului, ambele având câte 36 de puncte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata