RECIDIVA DE ATAC ,,CONCERTAT” A LUI ADRIAN TUTUIANU LA LIVIU DRAGNEA SI GUVERNUL PSD-ALDE

     Simtind miros de sange, si dupa modelul romanesc ca daca-l vezi cazut la pamant ii mai dai si tu una in cap, presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD, si senator, fost presedinte al Comisiei SRI din Parlament, fost ministru al MApN, il ataca frontal din nou, pe presedintele PSD, Liviu Dragnea si Guvernul Romaniei, la o sedinta de partid in orasul Gaiesti, unde a si fost inregistrat : ,,Nicaieri in lume nu s-a pomenit sa te duci la Presedinte cu un nume de prim-ministru pe care Partidul nu-l stie. Sub pretextul ca sa nu-l atace, ca nu stiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multa lume chestia asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimute.

     Schimbarea a trei prim-ministri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor ministri o tragedie. Calitatea Guvernului o tragedie (…) Si al doilea, nu vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atat de prost, incat nu poate asculta mai mult de cinci minute cand cineva vorbeste cu el. Si are legatura cu Economia, urmatoarea : a avut o vulcanizare.”

Adrian Tutuianu mai prezinta si un sondaj de ,,in care Iohannis ar castiga alegerile in orice combinatie”: Iohannis, 23%; Tariceanu, 9%; Kovesi ( daca ar candida pentru USR ),8%; Ciolos, 7%; Liviu Dragnea, 4%. ,,Iohannis il bate si pe Tariceanu, o bate si pe Firea, il bate si pe Dragnea de-l zvantura.”

Adrian Tutuianu, pus in fata faptului implinit, a recunoscut surprins  inregistrarea dar, a afirmat ca este scoasa din context si fragmentata si s-a trecut si el la partidul de maimute.

Mai precizam ca Adrian Tutuianu este semnatarul scrisorii prin care I se cerea lui Liviu Dragnea sa faca un pas in spate de la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor, alaturi de Gabriela Firea si Paul Stanescu.

In alta ordine de idei, Adrian Tutuianu l-a invitat de mai multe ori pe ministrul Economiei, Adrian Andrusca la Targoviste, pentru a dicuta si a se lua masuri in legatura cu industria de aparare din judetul Dambovita, de la Moreni si Mija, acesta a promis ca vine, dar a trimis un secretar de stat, fapt ce l-a indarjit si mai mult pe fostul ministru MApN.

                                                                                                             D.S.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,046 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>