RECOMANDARI ALE SERVICIULUI POLITIEI RUTIERE DIN CADRUL INSPECTORATULUI DE POLITIE AL JUDETULUI DAMBOVITA, PENTRU CONDUCATORII AUTO

Avand in vedere aglomerarea mare in traficul rutier, politistii rutieri face recomandari importante pentru conducatorii auto, inclusiv pentru opriri si stationari, care daca nu sunt regulamentare incurca fluiditatea circulatiei autovehiculelor, dar si a pietonilor.

     Daca este obstructionata si vizibilitatea, acestea pot fi cauza producerii unor accidente, mai ales la trecerile de pietoni si la intersectii.

Se recomanda evitarea opririlor ,,pe avarii”in statiile pentru mijloace de transport in comun, in zona trecerilor de pietoni, langa trcerile la nivel de cale ferata, pe poduri, in sectoare cu vizibilitate redusa.

Oprirea voluntara este interzisa in zona cu indicatorul ,,depasirea interzisa”, in dreptul unui semn sau indicator luminos, in sectoarele cu indicator ,,drum ingustat”, ,,prioritate pentru circulatia din sens invers”si,, pe pistele obligatorii pentru pietoni si/sau biciclisti etc.

                                                                                                        D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>