Relația dintre tine și bărbatul pe care l-ai iubit s-a deteriorat? Pregătește-te să-i spui adio

De-a lungul vieții, se întâmplă să ajungi uneori la concluzia că o anumită persoană nu este potrivită pentru tine. De obicei, conștientizezi acest lucru atunci când îți dai seama că nu mai ții la omul respectiv sau viceversa. În acel moment relația este terminată și tu trebuie să te pregătești să-i spui adio.

Dacă relația în care te afli nu mai funcționează, este dureros, dar necesar, să îi spui adio persoanei de lângă tine. Apreciază-te la justa ta valoare și nu te da bătută. Nu e vina ta că acelui om a încetat să-i mai pese sau că este laș. Probabil că nu îți va spune clar în față că nu se mai simte conectat cu tine la nivel emoțional.

Adună tu tot curajul de care ai nevoie și spune-i adio, ieși din relația care îți face mai mult rău. Este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua în viața ta.

Nu va fi nici prima, nici ultima dată când va trebui să renunți la o ființă importantă pentru tine. Trebuie să înțelegi că oamenii vin și pleacă din viața ta și nu poți evita acest lucru.

Dacă relația dintre tine și omul pe care l-ai iubit s-a răcit, nu îți face și mai mult rău încercând să reînnozi firele emoționale deja rupte. Nu are rost să te chinui să mai repari ceva. Dacă lui nu îi mai pasă, mergi mai departe. Adună-ți toate forțele, curajul și demnitatea și pregătește-te pentru un nou capitol din viața ta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata