Remedii eficiente și rapide care combat sughițul

Când mâncăm în grabă și suntem foarte obosiți, cititorii noștri mărturisesc că se confruntă cu episoade mai scurte sau mai lungi de sughiț. Tordeauna, pentru aceste evenimente neplăcute, tratamentele sughițului cronic variază în funcție de cauza care l-a provocat.

Pentru episoadele scurte de sughiț, există remedii naturale la îndemâna persoanei care se confruntă cu acest episod neplăcut.

Apa  băută trebuie consumată la temperetura camerei

Specialiștii care au studiat acest moment neplăcit recomandă ca atunci când apare sughițul să se bea apă, la temperatura camerei, cu înghițituri mici. Tratamentul acesta simplu, la îndemâna oricui se confruntă cu acest episod neplăcut, are efecte imediate. De asemenea, în astfel de situații se recomandă și gargara  cu apă. Cele mai multe cazuri de sughiț cronic ( 82%) sunt constatate la bărbați și mai bine de 90%  dintre acestea au o cauză organică.

Nu trebuie consumată mâncarea fierbinte

Niciodată  sughițul nu cedează  consumând  mâncare fierbite, așacum, în mod eronat, încercă unele persoane, deoarece s-a constatat că acest ” remediu”, testat de unii cititori  au  efecte neplăcute

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata