REZULTATE PROCENTUALE LA EXAMENUL NATIONAL DE BACALAUREAT IN JUDETUL DAMBOVITA, INAINTE DE EVALUAREA CONTESTATIILOR SI AFISAREA REZULTATELOR FINALE

     Astazi, 9 iulie 2 019, la Examenul National de Bacalaureat in judetul Dambovita, inainte de evaluarea contestatiilor, depuse ieri, 8 iulie 2 019, si afisarea rezultatelor finale, procentul de promovabilitate este 59, 12%, cu mult sub cel national, 67,20%.

     Pana in prezent in evaluarea din centrele de examen, despre care am relatat in cotidianul online ,,Realitatea damboviteana”, la timpul oportun, este constatata o singura medie de 10.00, a elevei Ramona Andreea Stoica, de la Colegiul National ,,Ienachita Vacarescu”Targoviste. Au mai fost si 9 medii peste 9,90, ceea ce ofera cresterea celor de 10.00, in urma unor eventuale contestatii.

La Examenul National de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2 019, s-au inscris la nivel de tara, 136 087 candidati (dintre care aproximativ 6 000 nu s-au mai prezentat la sustinerea probelor de competente digitale si lingvistice, care sunt eliminatorii si pentru cele scrise la limba si literatura romana si de la specializari).

Un numar de 116 316 candidati inscrisi au fost din promotia curenta, iar 19 771 din cele anterioare. (Vom reveni cu rezultatele finale).

                                                                                                        M.D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>