RITMICITATE POZITIVA DE IESIRE IN SPATIUL PUBLIC CU PROBLEME POLITICE SI SOCIALE A PRESEDINTELUI PNL DAMBOVITA, PARLAMENTARUL VIRGIL GURAN

Presedintele Organizatiei PNL a Judetului Dambovita, vicepresedinte PNL, parlamentarul Virgil Guran, este o prezenta activa cu probleme politice, sociale si economice in spatiul public si in forul suprem, Parlamentul.

In cea mai recenta iesire in spatiul public printr-o televiziune, cu tematica ce viza alegerile prezidentiale, presedintele PNL Dambovita a afirmat ca PNL va avea un candidat in turul doi, cel care este sprijinit fiind Presedintele Romaniei, Klaus Werner Iohannis.

Cu privire la intrarea lui Darius Ciolos in turul doi inaintea Presedintelui Iohannis, primul si singurul pana in prezent care si-a anuntat candidatura, de 1 an de zile, a afirmat ca acest lucru este numai in mintea PSD-ului.

Cu privire la presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca datorita problemelor delicate pe care le are in justitie, inclusiv condamnari, ar fi necesara o pozitie de onoare sa nu candideze.

A mai adaugat : ,,Inseamna ca PNL este puternic. Numai in Romania Opozitia este criticata mai mult decat Puterea (…) Cred ca Dragnea trebuie sa se schimbe, si politicienii trebuie sa respecte Legea.”

Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>