România are şapte sportivi la Campionatele Europene de Mountain Bike Cross-Country

În aceste zile se desfăşoară Campionatele Europene de Mountain Bike Cross-Country. Competiţia are loc la Graz-Stattegg (Austria), iar România a deplasat 7 sportivi.

Juniorii Silviu Buzan, Eszter Berecki şi sporitivii U23 Vlad Dascălu, Ede Molnar, Vlad Păcurar, Robero Burţa şi Gerhard Dumitrescu fac parte din lotul României deplasat în localitatea austriacă. Vlad Dascălu este componentul naţionalei de la care se aşteaptă cele mai importante performanţe. Tânărul este una dintre revelaţiile din acest sezon. A reuşit să câştige o etapă, la Nove Mesto, Cehia, dar a obţinut şi un loc 3 la o altă etapă de Cupă Mondială.

La întrecerea feminină, se aşteaptă ca Eszter Bereczki să obţină un rezultat notabil. Sportiva noastră a fost aleasă să participe la stagiul de pregătire desfăşurat de Centrul Mondial de Ciclism din Aigle, la invitaţia Uniunii Cicliste Internaţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,115 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>