România rămâne în elita canotajului mondial. Aur şi argint la CM de la Plovdiv

Canotajul românesc a încheiat participarea la Campionatele Mondiale de la Plovdiv (Bulgaria) cu o medalie de aur şi una de argint, obţinute sâmbătă de fetele de la dublu vâsle categorie uşoară, respectiv de băieţii de la dublu rame.

Duminică, în cea de a doua zi cu finale, delegaţia tricoloră a avut trei echipaje în cursele pentru medalii, însă niciunul nu a reuşit să urce pe podium. La dublu vâsle masculin, vicecampionii europeni Ioan Prundeanu şi Marian Enache s-au clasat pe locul 6 (6:18,730).

La 8+1 feminin, tânărul echipaj tricolor a trecut linia de sosire pe poziţia a cincea (6:07,990), într-o finală dominată de ambarcaţiuni ”extra-europene”, SUA, Canada şi Australia (în ordinea de pe podium). La 8+1 masculin, românii s-au clasat pe locul 6 (5:30,430), medaliile fiind cucerite de Germania, Autralia şi Marea Britanie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>