România U19 a pierdut meciul cu Spania

Disputată ieri, pe terenul „FK Rad” din Belgrad, cea dintâi confruntare dintre reprezentantivele U19 de fotbal ale României și Spaniei s-a încheiat cu victoria la limită (1-0) a ibericilor.

Unicul gol a fost marcat de Sainz Eguskiza în minutul 11 cu un șut din poziție centrală, de la 14 metri. Cum în primul meci oamenii lui Laurențiu Roșu au remizat cu Serbia (1-1), formație care a surclasat (8-0) azi, Lituania, care a pierdut (0-2) și cu ibericii, șansele de calificare ale formației noastre s-au diminuat.
În ultimul său meci în grupă, în 14 octombrie, de la ora 15.00, cu formația baltică, România e obligată să câștige la scor. Adică tot cu 8-0… Tot atunci se dispută meciul Spania – Serbia.

În Turul de Elită, programat în martie 2020, se vor califica primele două clasate în cele 13 grupe și cel mai bun loc 3, cărora li se alătură Portugalia. Dintre acestea, cele șapte câștigătoare ale grupelor de la Elită împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord, vor merge la turneul final al CE sub 19 ani, în luna iulie 2020.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata