S.P.R.P.C.I.V. Dâmbovița nu lucrează cu publicul! Angajat confirmat cu noul coronavirus(COVID-19)!

Prin intermediul unui comunicat de presă, Ministerul de Interne, prin Prefectura Dâmbovița, anunță că, un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița a fost confirmat cu noul coronavirus(COVID-19). 

 

ANUNȚ

Datorită faptului că la data de 14 iulie 2020 un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dâmbovița a fost confirmat cu noul coronavirus(COVID-19) și s-a luat de urgență măsura dezinfectării spațiilor de lucru în ziua de 15 iulie a.c, S.P.R.P.C.I.V. Dâmbovița nu lucrează cu publicul.
Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare iar persoanele programate la data menționată vor fi informate cu privire la data reprogramării pentru operațiunile solicitate.

CONDUCEREA S.P.R.P.C.I.V Dâmbovița

Institutul National de Sanatate Publica a anuntat ca 44% din numarul de cazuri de COVID din ultima saptamana au fost inregistrate in Bucuresti, Arges, Brasov, Dambovita si Prahova, iar 53% dintre decese au avut loc in Prahova, Arges, Bucuresti, Brasov si Galati

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata