SANSELE MARI ALE PNL DAMBOVITA LA ALEGERILE LOCALE, BAGA OPOZITIA IN GRAVE ,,FRISOANE” POLITICE

     Atacurile la persoana din partea Opozitiei, in primul rand PSD, prin diversiuni, manipulari, acte de cea mai joasa speta morala politica se intetesc tot mai mult pe masura ce cresc considerabil sansele PNL Dambovita, ca si in plan national, la apropiatele alegeri locale din 27 septembrie 2020.

     Un exemplu sunt atacurile la presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, care afirma :

,,Scremerile lingvistice ale unui individ fara trecut si fara viitor nu merita nici o atentie! Orice replica ar primi, ar fi un castig in planul notorietatii acestui specimen al carui nume nu il voi pronunta intrucat nici hartia, nici cititorii nu merita chinuiti!

Daca PSD intelege sa-si angajeze pentru comunicare publica asemenea trompeta care nu a depasit stadiul <<Dan Diaconescu in Direct>>, nu e de mirare ca nimeni nu mai intelege nimic!

Conferintele de presa vor ramane o forma de comunicare institutionala serioasa, motiv pentru care nu vom lua in seama ratacirile unui individ cu dedicatie de tratament gresita!

Asigur media locala si nationala ca ma voi dedica in continuare proiectelor care conteaza pentru damboviteni, si pentru romani, iar personajelor de teapa acestui individ nu le pot transmite decat compasiunea mea. Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!”

Si Tiberiu Lixandru, candidatul PNL pentru Primaria comunei Aninoasa, mentioneaza dupa ce a fost acuzat ca este pozitiv pentru COVID-19, despre ,,discursul electoral catre mocirla morala din care cresc ura si dezinformarea.”

S-a referit la politicieni de tip bolsevic prin dezinformare si instigare a romanilor impotriva romanilor, promovand minciuni sfruntate care mistifica adevarul si creaza prejudicii atat celor vizati, cat si celor pacaliti (…) Nu am fost si nu sunt confirmat cu COVID-19 (Vinovatii vor da socoteala in fata institutiilor abilitate.”

     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata