SĂRUTĂ-I MAI DES PE CEI PE CARE ÎI IUBEȘTI

cartea saruturilor

Știai că dacă îți săruți iubitul în fiecare dimineață ai șanse să trăiești cu 5 ani mai mult? Sau că, pe parcursul vieții noastre, petrecem mai bine de 300 de ore sărutându-ne?

Sărutul este unul dintre cele mai simple gesturi pe care le facem pentru a ne arăta afecțiunea pentru cei dragi, dar și un act extrem de intim și pasional, dacă vorbim despre sărutul dintre doi parteneri.

Un sărut este întotdeauna o idee bună și pentru sănătatea noastră psihică. Cu fiecare pupic pe care îl oferim, corpul nostru eliberează endorfine, drept urmare un sărut ne face mai fericite, mai relaxate, mai optimiste.

Primăvara aceasta ai liber la sărutat!

Și pentru că nu-i atât de ușor să oferi săruturi sincere care să nu lase urme, L’Oreal a venit în ajutorul nostru și a lansat Infaillible Long Lasting – un ruj lichid, cu două capete, rezistent la transfer, care dă liber la sărutat de dimineața până seara.

ai liber la sarutat

Disponibil în 14 nuanţe irezistibile, L’Oreal Infaillible Long Lasting are o culoare intensă, de lungă durată, acționează și ca un balsam de buze pentru că hidratează pielea, datorită acidului hialuronic din formula sa, și menține buzele catifelate până la 24 de ore.

Sărută și câștigă

Pentru că noul ruj L’Oreal Infaillible Long Lasting este prieten cu săruturile de orice fel, acum ai ocazia să câștigi și rujul, dar și Cartea Săruturilor!

Intră pe www.carteasaruturilor.ro, înscrie un tip de sărut (de exemplu – sărutul de nu mă uita) și poți câștiga noul Infaillible Long Lasting, șansa de a fi co-autor al cărţii, dar și unul din primele exemplare tipărite ale Cărții Săruturilor!

Săptămânal, celebrul Iv cel Naiv va alege 7 nume de sărut pentru care va scrie o poezie și va crea o ilustraţie. Dacă ești unul dintre cei aleși de Iv cel Naiv, devii automat co-autor al cărţii pe care o vei primi ca premiu, împreună cu rujul Infaillible Long Lasting în nuanţa aleasă de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,383 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>