SĂTENII DIN MĂRCEŞTI, DÂMBOVIŢA, AMENINŢĂ CĂ-ŞI VOR FACE DREPTATE SINGURI. SUNT TERORIZAŢI DE O FAMILIE DE ROMI

Furturile din locuinţe i-au scos din minţi pe localnicii dintr-un sat din Dâmboviţa. O familie de romi, mutată de curând acolo, i-a terorizat pe oameni. Fură tot ce prind, de la cazane cu ţuică la drujbe sau alte unelte sau păsări.

Furturile se petrec atât noaptea, cât şi ziua, spun sătenii, care sunt exasperaţi că hoţii nu sunt prinşi şi nu sunt duşi în faţa justiţiei.

Numai luni, săptămâna aceasta, 7 gospodării au fost prădate de hoţi, care nu s-au ferit să calce gospodăriile oamenilor ziua în amiaza mare. Au furat drujbe, cazane de ţuică şi tot ce au găsit prin curte de valoare.

Localnicii spun că dacă nu se vor lua măsuri îşi vor face singuri dreptate, pe modelul Bolintin, unde oamenii s-au răsculat din cauza unui clan care nu mai dă pace oamenilor.

„Eu, dimineaţa când m-am sculat, am văzut poarta umblată, am zis că băieţii au umblat. Când mă uit, drujba nu mai era, radiatoarele le-am văzut acolo, cablurile erau întinse de aici până în fundul grădinii. Păsările le-au luat în sac, că nu a mai rămas niciuna acolo. Şapte case au spart, numai drujbe, numai d-astea au luat, valoare mare”, se plânge un bătrân

Un câine de urmă a fost adus în Mărceşti pentru a căuta urme, iar animalul s-a oprit fix în dreptul casei familiei de romi mutate de curând. Sătenii ştiu cine sunt hoţii, iar asta îi scoate din minţi, pentru că îi văd liberi pe stradă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata