Se plimba noaptea pe lângă Foișorul de Foc, când a văzut că din turn s-a aprins o lumină. S-a uitat la ceas, era puțin înainte de miezul nopții. A ajuns acasă și s-a culcat. A doua zi, însă, a încremenit

Se plimba noaptea pe lângă Foișorul de Foc, când a văzut ceva de-a dreptul bizar. Din turn s-a aprins o lumină. S-a uitat la ceas și a văzut că este puțin înainte de miezul nopții. A ajuns acasă și s-a culcat. A doua zi, însă, a încremenit când a înțeles adevărul.

A citit legenda urbană a celebrului Muzeu Național al Pompierilor și s-a înfiorat. Și asta pentru că toate datele coincideau.

Când a văzut lumina era într-o zi de 9, iar ora 23.30. Se pare că în fiecare lună, pe data de 9 și cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții se întâmplă ceva bizar. Din turn se aprinde inexplicabil o lumină.

Povestea spune că un pompier a decedat aici acum 103 ani. Alte legende spun că soția unui pompier provoca incendii în apropiere, convinsă fiind că soțul ei o înşală chiar în Foișorul de Foc. Femeia ar fi căzut de la etajul 2 și și-a pierdut viața, iar acum sufletul ei caută răzbunare, scrie Wilkipedia.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata