SEDINTA COMITETULUI CONSULTATIV DE DIALOG CIVIC PRIVIND PERSOANELE VARSTNICE, 21 FEBRUARIE 2019

     La Sala ,,Mihai Viteazul”a Prefecturii Judetului Dmbovita, in prezenta prefectului, jr. Antonel Jijie, convocata de presedintele Consiliului Judetean al Persoanelor Varstnice, ec. Gheorghe Popa,  ieri, 21 februarie, 2 019, s-a desfasurat sedinta Comitetului Consultativ de Dialog Civic privind problemele persoanelor varstnice, in comun cu sedinta Consiliului Judetean al Persoanelor Varstnice, inclusiv organizatiile si asociatiile pensionarilor din sistemul asigurarilor sociale.

     Ne referim la organizatiile si asociatiile sociale ale veteranilor de razboi, cadre militare in rezerva si retragere, casele de ajutor reciproc ale pensionarilor, asociatiile persoanelor cu dizabilitati si cele ale nevazatorilor.

Au participat membri ai Comitetului de Dialog Civic, ai Consiliului Judetean al Persoanelor Varstnice, presedinti ai organizatiilor si asociatiilor de pensionari, reprezentanti ai institutiilor judetene, respectiv director executiv al Casei de Pensii a Judetului Dambovita, ing.Dorel Pantilin.

Problematica a avut in prim plan intarzierea alocarii veniturilor pentru gradatiile pensionarilor I si II, recalculare care este in intarziere .

Directorul Casei de Pensii Dambovita a precizat ca se lucreaza in ritm intens conform legii la drepturile pensionarilor, iar presedintele Consiliului Judetean al Persoanelor Varstnice a afirmat ca ,,Legea pensiilor nu se stie pe unde mai e…nu vine cu o dobanda calculata”

Ciudat a fost ca la aceasta conferinta de presa, de fapt la o asistenta in direct la sedinta, am fost prezenti numai noi?!

D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,253 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>