Șeful Clinicii de Cardiologie din Craiova, PRIMELE DECLARAȚII după acuzațiile care i se aduc: Am avut o mică întârziere

Șeful secției Cardiologie de la Spitalul de Urgență Craiova, Octavian Istratoaie, care avea telefonul închis când a fost sunat pentru aprobarea intervenției în cazul actorului Florin Busuioc, a declarat pentru MEDIAFAX, că a avut telefonul descărcat și se simte acum hăituit.

„De azi dimineață asta fac. Răspund și explic. M-au hăituit! Am avut telefonul descarcat și am sunat imediat ce am văzut apelurile pierdute. Asta s-a întâmplat. Cum să nu răspund la telefon? Cum să nu dau eu voie să îi salveze viața lui Busu?”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Octavian Istratoaie.

Medicul șef de la Cardiologie a mai spus că a sunat imediat ce a văzut apelurile, dar pacientul era deja în sală.

„Am văzut apelurile. Când am sunat erau deja cu pacientul în sală. Avea o cheie, au aprobare, eu încurajez tot timpul pe cei tineri să lucreze să fac astfel de intervenții, mă zbat să luăm bani să facem rost de stenturi, să punem stenturi, să salvăm vieți. M-a sunat secretarul de stat Arafat, m-a sunat șefa de la SMURD și medicul de gardă, Roxana Mustafa. Nimeni altcineva nu m-a mai sunat. Cu domnul Arafat am vorbit mai târziu, am vorbit și azi de două ori cu dumnealui. Întâmplător nu dormeam, dar până la urmă, era 11 seara. Dacă dormeam care e problema? Lumea și-a făcut treaba lucrurile au mers de la sine, nu e nimeni indispensabil”, a mai spus dr. Istratoaie.

Șeful Secției de Cardiologie din Craiova, Octavian Istratoaie, a fost sunat seara trecută, imediat ce actorul Florin Busuioc a fost dus la clinică cu infarct, dar avea telefonul închis. Au fost chemați de acasă alți doi medici tineri, Paul Trașcă și doctorul rezident Eugen Țieranu, care au și intrat în sala de operație.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata