SENATOR ECATERINA ANDRONESCU, LIDER PSD, O OPORTUNISTA PE ROL DE CAL TROIAN ?

Caracterul omului este esential si pentru el si pentru societate, iar de nenumarate ori se spune ca ,,aparentele inseala”, cum ne pronuntam noi in cazul senator PSD, Ecaterina Andronescu, lider scos pe ,,linie moarta” politic, nu numai din cauza varstei, fost vicepresedinte PSD.

     Profesional, ing. prof. univ. dr. Ecaterina Andronescu, este specializata in ramura de ceramica industriala si a fost rector al Institutului Politehnic Bucuresti, probabil dupa criterii dedublate, si chiar presedinte al Consiliului Rectorilor, iar sursele noastre afirma ca viza si ceva, ceva, pe la Academia Romana. Pentru binele societatii, stiintei, cum ii place sa se exprime in limbajul sau de lemn, bine ascuns in ambalaje, incat a trisat si jurnalisti apreciati, cu experienta. Traiasca PSD, respectiv ,,MUIE PSD”, pe latura (ne)realizarilor gen Ecaterina Andronescu, este la ordinea zilei in societatea romaneasca, pe care destinsa doamna se face ca n-o mai intelege sub nici o forma.

In schimb ii place sub ,, masca distinsa” sa fie peste altii ,,Doctor Honoris Causa”, precum la Universitatea ,,Valahia” Targoviste.

Bravo ei ca solicita retragerea mai in spatele liniilor a lui Liviu Dragnea si a altor lideri. Dar noi o intrebam daca este constienta ca a dat Invatamantul preuniversitar pe mana unor analfabeti de la consiliile locale cand a transferat acolo alocarea retributiilor cadrelor didactice prin desfiintarea centrelor bugetare.

Noi personal, in conferinta de presa la Trgoviste, organizata de fostul inspector scolar general, Aurelia Catana i-am atras atentia ca acele personaje se vor implica si in conducerea institutiilor de invatamant preuniversitar, le va consuma mascat fonduri. Si-i mai amintim, nu pentru ca ,, i-a ajuns sfoara la par sau tarus”, ca EA a terminat si cu sccolile cu profil de meserii, ,,basca”, ca propunea admiterea in invatamantul superior fara examenul national de bacalaureat.

Si sunt multe, despre care avem stiri concrete, si totusi nu trebuie sa lasam lucrurile nelimpezite. Vom reveni.         

                                                                                                              S.D.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,190 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>