SENATORUL PNL DE DAMBOVITA, IANCU CARACOTA, S-A ADRESAT PRIM-MINISTRULUI VIORICA VASILICA DANCILA IN PROBLEMA PESTEI PORCINE

Judetul Dambovita, este cel de-al treisprezecilea in care s-au descoperit focare de pesta porcina africana, in comuna Lucieni, unde in prezent s-au infiintat filtre permanente in punctele de intersectie DN 72 cu DJ 702 B,la ,,Cruce”, si la ,,Biserica.”

     Senatorul Iancu Caracota, fost prefect al judetului Dambovita, atrage atentia la somajul in care ,,intra”salariati de la abatoare si ferme, din cauza bolii pestei porcine africane.

Senatorul a cerut si demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, si sefului ANVSVSA, pentru incompetenta si inactivitate privind luarea masurilor de combatere a virusului pestei porcine, despre care se cunostea inca din anul 2 017, ca poate sa apara si in Romania.

In prezent in comuna Lucieni, exista echipe mixte formate din politisti, jandarmi si specialisti ai DSVSA Dambovita, care efectueaza controale preventive pe aceasta zona.

                                                                                               M.D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,115 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>