SERIA CONDAMNARILOR LA INCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU FOSTUL PRESEDINTE AL CJD DAMBOVITA, FLORIN POPESCU, A FOST PRELUNGITA

Fostul presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal Dambovita si a Consiliului Judetean, Florin Adrian Popescu, aflat in inchisoare la Penitenciarul Movila Vulpii, pentru doi ani cu executare, a mai primit la ,, portofoliul infractional “, care dupa surse stim ca va continua, inca un an de magistrati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie .  

Imagini pentru florin popescu inchisoare

 

Acest an de inchisoare se datoreaza infractiunii de conflict de interese si fals in declaratii pentru obtinerea de bani si bunuri materiale, sub forma de mita electorala, facuta si pentru prima condamnare pentru cantitatea de peste 70 de tone de pui grill .

Cei cinci judecatori ai completului de judecata ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis apelul Directiei Nationale Anticoruptie, perioada infractionala anchetata fiind intre anii 2008 si 2010 .

Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,391 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>