Simona Halep, anunț sfâșietor: „Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe” Citeşte întreaga ştire: Simona Halep, anunț sfâșietor: „Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe”

Simona Halep a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant prin care și-a anunțat retragerea de la Roland Garros, turneul ei favorit.

Jucătoarea de tenis numărul 3 în clasamentul WTA nu va reuși să se vindece complet după accidentarea pe care a suferit-o în primul meci de tenis la care a participat în turul doi al turneului WTA 1000 de la Roma. Simona Halep, anunț sfâșietor:

„Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe” „Cu inima grea îmi anunţ retragerea de la ediţia din acest an a turneului de la Roland Garros. Din păcate, ruptura de la gamba stângă are nevoie de mai mult timp de recuperare, iar calendarul este foarte aglomerat. Retragerea de la un turneu de Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor şi aspiraţiilor mele de sportiv, dar este decizia corectă şi singura pe care o puteam lua în acest moment. Gândul că nu voi fi la Paris mă umple de tristeţe, dar mă voi concentra pe recuperare, voi încerca să rămân pozitivă şi să revin pe teren în momentul în care voi fi în siguranţă”,

a transmis sportiva.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata