Simona Halep face SENZAȚIE în presa internațională după SUPER victoria de la Miami

Presa internaţională a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după calificarea în turul 3 la WTA Miami. Deşi în faţă i-a stat o sportivă aflată pe locul 96 în clasamentul de simplu, jurnaliştii au rămas impresionaţi de prestaţia solidă a româncei de pe poziţia a 3-a în ierarhia WTA, conform Mediafax.

Simona a trecut în viteză de meciul inaugural de la Miami, învingând-o net (6-1; 6-3) pentru a treia oară din tot atâtea partide directe pe Taylor Townsend, cândva, drept o promiţătoare speranţă a circuitului. Chiar dacă şi-a pierdut serviciul în start de set doi, Halep a făcut cam ce a vrut pe teren, câştigând 60% dintre punctele pe retur şi şi-a etalat din nou excelenta deplasare în teren. Halep va juca mai departe cu Polona Hercog (lucky loser), învingătoare în faţa japonezei Misaki Doi.

”Halep o elimină pe Townsend după un test pe care a ştiut să şi-l facă uşor la Miami”, a meţionat Sports USA.

”Simona Halep a învins-o pe Taylor Townsend în minimum de seturi, dar a arătat o formă bună”, a scris Tennis Channel.

”Simona Halep a pierdut doar 4 game-uri în drumul spre următorul tur de la Miami”, a notat site-ul WTA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>