Situație bizară la Târgoviște. Autoritățile nu termină renovarea arenei, dar anunță construcția unui stadion nou

Chindia Târgoviște a reușit promovarea la nivelul primului eșalon al fotbalului românesc în 2019, iar de atunci clubul nu a disputat niciun meci pe stadionul propriu.

Autoritățile locale au promis renovarea arenei, iar lucrările s-au prelungit cu mult peste cât se aștepta toată lumea.

Stadion nou la Târgoviște, anunță autoritățile locale

Acum, după mai bine de 3 ani de pribegie, clubul din Târgoviște continuă să joace meciurile considerate acasă în deplasare, la Ploiești.

Paradoxul vine din faptul că autoritățile au demarat procedurile pentru construirea unui nou stadion, după cum arată anunțul președintelui CJ, Corneliu Ștefan, iar lucrările la vechiul stadion tot nu s-au finalizat.

„Ieri, a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor de proiectare și construire a noului stadion din Târgoviște! Au fost depuse 6 oferte pentru proiectul a cărui valoare se ridică la aproximativ 310.000.000 de lei, TVA inclus, contribuția CJ Dâmbovița fiind de 25.000.000 de lei.

Până la sfârșitul lunii noiembrie, ofertele vor fi în evaluare tehnică.Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, dar și meciurile naționalei de fotbal.

De asemenea, se vor mai putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism”, a scris Corneliu Ștefan, pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata