,,SOFER” PERICOL PUBLIC

           PERICOL PUBLIC DE LA UN ,,SOFER”FARA PERMIS DE CONDUCERE, PE CAROSABILUL DAMBOVITEAN

     Zilelele acestea, agenti ai Politiei Municipiului Targoviste au executat controale si filtre in trasee de circulatie rutiera pe razele ce le revin legal, depistand  in localitatea Piersinari un conducator auto al unui autoturism, fara permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul.

     Politistii au intocmit un dosar penal pentru persoana in culpa, cu domiciliul in municipiul  Bucuresti, aceasta fiind savarsirea infractiunii de conducere pe drumuri publice a unui autovehicul fara permis de conducere.  

     Este de retinut, ca acum in plina perioada de lucrari si campanie agricola, in localitati din judetul Dambovita, pot fi depistati zilnic conducatori de atelaje fara dreptul de a le conduce, inclusiv pe drumuri locale care traverseaza sau fac legatura cu trasee, inclusiv pe cele nationale.

     In acelasi timp intra din zonele agricole cu noroi pe anvelope, care fac pe carosabil zone alunecoase, pericol real pentru derapajul autovehiculelor in circulatie.

                                                                                            S.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,190 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>