SOFERI-PERICOL PUBLIC, CARE NU INVATA NIMIC DIN DOSARELE PENALE INTOCMITE ZILNIC DE POLITISTI

     In localitatea Vacaresti, un barbat de 31 de ani conducea recent, un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice, cu 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa cum a masurat aparatul etilotest si au constatat politistii rutieri.

     I s-au prevelat si probe biologice la spital pentru exactitatea imbibatiei alcoolice.

In comuna Valea Mare, politisti locali au depistat un alt barbat de 27 de ani, care nu avea permis de conducere, dar se afla la volanul unui tractor in deplasare pe drumul public, autovehiculul fiind cu nummere false de inmatriculare, iar remorca chiar neinmatriculata, iar acestea i-au fost inmanate spre conducere in aceste conditii de proprietar, un barbat de 35 de ani.

Si in Targoviste politistii rutieri au depistat un barbat de 60 de ani, care conducea un autoturism cu autorizatie provizorie expirata.

Evident, acestora li s-au intocmit dosare de cercetare penala pentru contraventie si infractiune, pentru a se aplica legea.

                                                                                                          D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,190 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>