SOLICITARI ALE DEPUTATULUI PNL DE DAMBOVITA CEZAR PREDA, CATRE MINISTRUL TRANSPORTULUI, RAZVAN CUC

Deputatul PNL de Dambovita Cezar Preda, fost presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PNL Dambovita, s-a adresat ministrului Transportului, Razvan Ciuc, in privinta nereabilitarii si apoi necesitatii consolidarii pasarelei din orasul Titu, de pe DN 61, care pune in pericol si siguranta sigurantei.

     Deputatul i-a comunicat ca acest obiectiv este inclus pe o lista a urgentelor Companiei Nationale de Administratie a Infrastructurii Rutiere, dar de 7 ani nu s-a intreprins nimic in acest sens.

     De asemenea, a precizat ministrului Transportului ca exista si pericolul paralizarii zonei, deoarece pasarela este intens circulata si trebuie de  urgenta reabilitata si consolidata si totodata i-a solicitat sa raspunda la intrebarea despre cauzele intarzierii acestui obiectiv din judetul Dambovita, pentru care si cetatenii au facut sesizari.

                                                                                     Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>