Sorana Cârstea a câştigat duelul 100% românesc de la Montreal. Meciul de gală din turul al doilea

Monica Niculescu a început cu dreptul duelul românesc din primul tur de la Rogers Cup (Montreal). A realizat break-ul încă din primul game al meciului. Sportivele au mers împreună până la 3-3, când Monica s-a desprins şi a câştigat primul set cu 6-3, după doar 33 de minute.

În setul secund cele două românce au ajuns din nou la egalitate de 3-3, însă de data aceasta câştigătoare a ieşit Sorana. Numărul 54 WTA a început să fie mai agresivă, a luat mingea mai repede şi a făcut pasul în teren, apoi  a încheiat setul al doilea pe propriul serviciu, scor 6-4, iar partida a mers în decisiv.

Acolo, jucătoarea din Târgovişte a luat rapid un avans de două break-uri şi, chiar dacă Monica a recuperat din diferenţă, Sorana a reuşit să închidă partida cu un game la zero pe propriul serviciu, scor 3-6, 6-4, 6-4, după două ore şi 13 minute de joc.

Învingătoarea în duelul 100% românesc, Cîrstea se pregăteşte, acum,  pentru confruntarea cu o finalistă a competiţiei, americanca Venus Williams.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,119 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>