ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Spice Girls, surpriză de proporţii pentru fani! S-au întâlnit pentru a pregăti revenirea în muzică
Spice Girls, surpriză de proporţii pentru fani! S-au întâlnit pentru a pregăti revenirea în muzică

Spice Girls, surpriză de proporţii pentru fani! S-au întâlnit pentru a pregăti revenirea în muzică

Spice Girl a fost una dintre cele mai iubite formaţii de muzică pop cu ani în urmă. După ce au scos câteva hituri care s-au bucurat de succes, membrele grupului au decis să meargă pe drumuri separate şi să îşi urmeze fiecare visul. Nu au mai fost văzute împreună de şase ani, dar fanii au acum un motiv de bucurie. Spice Girls s-au reunit, cel puţin pentru a petrece împreună, de dragul vremurilor bune. Cel care le-a însoţit a fost chiar managerul acestora, semn că nu este exclusă o colaborare muzicală.

Membrele Spice Girls au fost văzute îndreptându-se spre locuinţa uneia dintre ele, Geri Halliwell, alături de managerul lor. Pentru a marca faptul că s-au revăzut după ani buni în formulă completă ele au făcut mai multe fotografii pe care le-au încărcat pe reţelele de socializare. Este de înţeles cum au reacţionat fanii atunci când au văzut imaginile. Cele cinci au fost bombardate cu întrebări din partea admiratorilor care doreau să ştie dacă s-au reunit şi dacă le vor vedea în curând pe scenă, ca în vremurile bune. Toate fostele membre Spice Girls păreau să se bucure că s-au regăsit, iar pentru a sărbători evenimentul au ciocnit un pahar de şampanie. Potrivit publicaţiei mirror.co.uk, formaţia Spice Girls se va reuni, după ani întregi de pauză, şi vor concerta în jurul lumii. Mai mult decât atât, ele plănuiesc să lanseze un show televizat în China şi să scoată pe piaţă un CD care să cuprindă reinterpretarea celor mai cunoscute melodii ale lor.

Foto

Spice Girls, la Jocurile Olimpice din Londra, 2012
Foto:Getty

Ultima dată când Spice Girls au apărut împreună pe scenă a fost în anul 2012, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Londra.

Trupa Spice Girls s-a înfiinţat oficial în 1996, după doi ani de audiţii la care au participat peste 400 de britanice. La vremea aceea, Victoria Adams, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell şi Emma Bunton aveau puţin peste 20 de ani. La 7 iulie 1996 au dat lovitura cu hitul internaţional „Wannabe”, apoi în 1997 au lansat melodia  „Say you’ll be there”.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu