STAREA ACTUALA A CENTURII DE CIRCULTIE RUTIERA A MUNICIPIULUI TARGOVISTE

     In conferinta de presa, de astazi, 5 decembrie 2 018, organizata de primarul municipiului Targoviste, jr. Daniel Cristian Stan, insotit de viceprimarii Monica Ilie si Catalin Radulescu, tema a fost starea actuala de realizare a Centurii de circulatie rutiera a municipiului Targoviste, cu totul nesatisfacatoare, si masurile intreprinse de constructie a acesteia in cel mai scurt timp posibil.

   Firmele contractante, au efectuat lucrari destul de rar sau chiar nu le-au efectuat, iar noi ,,nu putem sa asistam la distrugerea lucrarilor deja efectuate”, a mentionat edilul sef al orasului, referindu-se la neconsolidarea lor, de exemplu prin al doilea strat de asfaltare la iminenta instalare a iernii.

Firma ,,Municipal Construct”a realizat acum lucrari de calitate pe Centura de Circulatie Rutiera a municipiului Targoviste, in numai doua saptamani de zile, unde firmele asociative contractante nu le-au realizat nici in 6 luni a precizat edilul sef.

,, Nu suntem dispusi sa facem nici un pas inapoi, nu suntem convinsi sa negociem, Primaria Municipiului Targoviste si-a indeplinit la timp toate indatoririle din contract(…).

Dar ei ori nu l-au luat in serios, ori au crezut ca vom cadea la o intelegere. Repet, nu suntem dispusi sa facem nici un pas inapoi.”

In perioada 2019 – 2020 Centura va fi finalizata in proportie de 100%, prin Municipal Construct(…) iar in luna aceasta va fi finalizarea podului de la Valea Voievozilor de peste raul Ialomita, a subliniat primarul municipiului.

Vom reveni curand cu date mai exacte privind cheltuielile, pierderile, penalizarile, dar si reinvestitiile promise.

                                                                                                D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,371 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>