Starea lui Michael Schumacher este stabilă, dar fostul pilot continuă să fie în stare critică

Sabine Kehm, ataşatul de presă al lui Michael Schumacher, a declarat că situaţia pilotului a fost stabilă în cursul nopţii de marţi spre miercuri şi în această dimineaţă, adăugând că aceasta este o veste bună.

„Situaţia a fost stabilă în cursul nopţii şi în această dimineaţă, iar aceasta este o veste bună. Nu va fi vreo conferinţă de presă decât dacă va exista vreo schimbare. Doar medicii pot discuta despre acest subiect. Situaţia rămâne critică”, a declarat Kehm, într-o scurtă intervenţie în faţa spitalului din Grenoble.

Kehm a menţionat că familia a petrecut noaptea aproape de Michael Schumacher şi a precizat că nu va mai face niciun comentariu.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav într-un accident la schi, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de luni spre marţi, au anunţat medicii de la spitalul din Grenoble, în care este internat germanul.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică, în staţiunea Meribel. Germanul a fost operat imediat prima dată la scurt timp după ce a fost transportat la spital. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

Sursa: Mediafax.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata