Știai secretul ei? S-a aflat motivul pentru care ducesa Kate nu își face unghiile niciodată! Nu a fost văzută până acum cu ojă colorată! Vei face și tu ca ea!

Fanii, admiratorii și cei care o iubesc pe Ducesa de Cambridge au observat cu siguranță un aspect destul de curios, unul care rămâne mereu neschimbat, indiferent de ținuta pe care o poartă: niciodată Kate Middleton nu a fost văzută având unghiile colorate.

Explicația acestui lucru ține de eticheta Casei Regale Britanice, care se ghidează după un foarte strict decalog, iar Kate Middleton îl respectă întru totul! Înainte să devină soția Prințului William, a fost nevoită să renunțe la câteva lucruri, chiar dacă este vorba doar de mici plăceri ale vieții, iar unul dintre acesta a fost aspectul manichiurii ei. Kate nu are voie să poarte unghii false, dar nici colorate în tot felul de nuanțe pentru că sunt considerate vulgare.

Mai mult, unghiile scurte și date cu lac au devenit o adevărată marcă a Ducesei de Cambridge: manichiura ei regală este întreţinută, de cinci ani, de Marina Sandoval, la salonul Jo Hansford din Mayfair. Kate a ajuns la această manichiuristă la recomandarea Camillei.

În cazul în care sunteți curioși care sunt mărcile preferate ale Ducesei, trebuie să știți că ea preferă Bourjois, nuanţa 28 Rose Lounge, dar și Essie, nuanța 423 Allure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.026 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>