„Sunt doar niște halucinații!” – Boriga ia atitudine

În urma speculațiilor apărute în ultima vreme prin rândul anumitor partide politice și inclusiv în rîndul presei, fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga ia o atitudine fermă, dezmințind orice zvon pe pagina sa de Facebook.

Iată ce a scris fostul primar Gabriel Boriga pe Facebook:

„In urma diverselor speculatii aparute ieri in spatiul public in gazeta online „Riposta pe Net”, tin sa fac urmatoarele precizari:
Din anul 2013, de cand am plecat din PDL, nu mai fac parte din niciun partid politic si nu am sustinut nicio doctrina politica. Am fost primar INDEPENDENT al Targovistei in perioada 2013-2014 iar de atunci nu am mai facut politica.
Am prieteni foarte buni, oameni cu caracter, valoare si determinare care sunt afiliati unor diferite partide politice sau altor entitati socio-profesionale, pe care ii respect, admir si pretuiesc. Si asta voi face, probabil, pana la moarte.
Am fost un bun slujbas al Cetatii si niciodata nu am pus altceva mai presus decat interesele Targovistei, Dambovitei si ale Romaniei.
Nu am luat NICIO decizie referitoare la un (potential) viitor politic. Nu am contactat/racolat/recrutat /convins/sucit, NICIO persoana referitor la anumite implicari intr-un anumit partid politic.
Voi fi prezent la festivalul Toamnei de la Bezdead din toata inima, ca persoana fizica si fiu al satului, (asa cum am facut-o si acum doua luni la Zilele Comunei) 😉 si nicidecum la o reuniune politica de taina. Am postat acest lucru pe pagina mea de Facebook inca din 28 septembrie 2017. Asadar orice alta asociere sau interpretare reprezinta doar niste halucinatii.
Va asigur si pe mai departe de totalul meu devotament fata de Targoviste si targovisteni dar rog sa nu mai fie publicate articole ce contin lucruri sau fapte in legatura cu persoana mea fara a mi se cere o normala si corecta reactie pe subiect.

Această luare de poziție vine ca reacție la un articol al ziarului dâmbovițean online Riposta pe net, „Exclusiv! Gabi Boriga Reloaded! Fostul primar al Târgoviștei a început recrutările”

în care printre altele se publica:

„Gabriel Boriga, a demarat operațiunea “Recrutarea””

„Prima reuniune așa-zis Top Secret a vechilor și noilor recruți ar urma să se desfășoare la Bezdead”

„cu binecuvântarea preotului vicar al Arhiepiscopiei, Ionuț Ghibanu.”

„Printre numele vehiculate, ar fi vorba despre Gabriel Cioacă (ex-city manager), care și-ar fi dat deja acordul come back-ului”.

Printre commenturile la acest articol putem observa și intervenția preotului Ionuț Ghibanu („Sunt dezamăgit de publicarea unor astfel de informații. Neg total informația și l-aș ruga pe domnul Marius Dumitrache să dea dovadă de deontologie profesională.”) sau a domnului fost city-manager Gabriel Cioacă („Evident ca un fake news e mai vandabil, dar ramane un fake news… Am rugamintea sa ma intrebati si pe mine atunci cand imi mai folositi numele, daca lucrurile sunt asa cum vi
s-au ,, confirmat”.”).

Cu o zi înainte ziarul nostru, Realitatea Dâmbovițeană publicase un articol asemănător în aparență, dar total diferit în esență: BORIGA (din nou) în cărți!? pentru că, încă din titlu s-a folosit semnul întrebării, s-au folosit expresii ca „se zvonește” spre deosebire de „potrivit unor surse confidențiale” (expresie folosită de Riposta pe net) și nu în ultimul rând în articolull nostru s-a citat deschiderea pe care cei din PNL ar avea-o față de o eventuală revenire a fostului primar Gabriel Boriga: „Marius Caravețeanu, tocmai ce a spus ieri că oricând ușa partidului îi este deschisă și este bine venit”. Este o mică mare diferență, nu credeți?

Acum că lucrurile s-au lămurit, am revenit special cu acest articol de clarificare, tocmai pentru a nu induce în eroare cititorii și pentru a da dovadă de acea deontologie profesională pusă sub semnul întrebării de domnul Gabriel Cioacă la colegii noștri de la Riposta pe net.

Iată cum arăta articolul de pe Riposta pe net la care Gabriel Boriga făcea referire:

Autor:   Kosti MOVILEANU (Ko$MO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>