Suporterii naționalei au votat: Stanciu a înscris Golul Anului 2017!

La începutul lunii decembrie am dat startul unei competiții inedite pe pagina de Facebook a Echipei Naționale de Fotbal a României.

Până la finalul anului trecut, pe pagina de Facebook a fost prezentat zilnic câte un gol marcat de naționalele României în 2017, fie că vorbim de reușite în meciurile seniorilor, ale selecționatelor feminine sau cele de juniori.

Au fost propuse cele mai interesante goluri ale anului: de la reușita de efect a lui Budescu din partida cu Kazahstan, în care a ridiculizat un adversar înainte de a înscrie, până la „foarfeca” lui Robert Moldoveanu din meciul de calificare al României U19 împotriva Gibraltarului, pentru 8-0.

Acum, la început de 2018, reușita care a adunat cele mai multe aprecieri și distribuiri pe rețeaua de socializare, în total peste o mie, a fost desemnată GOLUL ANULUI 2017.

Iată care a fost Top 5:

1. Nicolae Stanciu (România – Chile 3-2)
2. Bogdan Stancu (România – Chile 3-2)
3. Gheorghe Grozav (România – Turcia 2-0)
4. Robert Moldoveanu (România U19 – Gibraltar U19 8-0)
5. Constantin Budescu (România – Kazahstan 3-1)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,119 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>