SUV-ul electric de la Jaguar este cel pe care ți l-ai dorit cu adevărat

Având în vedere vânzările de SUV-uri din ultimul deceniu, nu este surprinzător faptul că prima mașină electrică de la Jaguar va fi un crossover SUV.

Sunt din ce în ce mai multe motive să începi să cochetezi cu achiziția unei mașini electrice. Producători importanți din domeniul auto au anunțat în ultimul an proiecte de autoturisme cu propulsie electrică. Unii s-au aruncat chiar și la dezvăluirea unor modele ce urmează să ajungă pe piață în viitorul apropiat. Nu au însă toate o dată precisă de lansare sau un preț estimativ.

Excepția de la regulă vine de la Jaguar. Oficialii producătorului au detaliat în urmă cu câteva zile toate detaliile pe care ți-ai dori să le știi despre Jaguar I-Pace crossover SUV. Acesta este un concurent direct pentru Tesla Model X și resprezintă o creație cu un design atrăgător și o performanță peste medie. Arată spectaculos, iar lista compromisurilor legate de faptul că vorbim de o mașină electrică sunt infime spre inexistente.

Jaguar I-Pace va avea un preț de achiziție de aproximativ 63.500 de euro. Ca referință, o versiune de top a Tesla Model X costă aproximativ 107.000 de euro. În contextul în care Jaguar arată mai bine și este un brand cu tradiție, mai ales în Europa, este de înțeles de ce s-ar putea să se reflecte într-un succes mai mare. Să nu uităm și faptul că Jaguar are infrastructura necesară producției în serie într-un ritm mai eficient decât Tesla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>