SYRIOMANIA A APARUT PE HARTA EUROPEI!

SYRIOMANIA  A  APARUT  PE  HARTA  EUROPEI!

Liviu DRAGNEA, noul Bashar al-Assad de Teleorman, talharul care otraveste poporul roman, a comis-o din nou, extreme de grav!

Peste o suta de mii de romani au participat aseara la protestul impotriva penalilor din guvernul  si conducerea partidului care a pus mainile hraparete pe Romania.

Demonstrantii pasnici au fost atacati de,, Jandarmeria romana, aparatoarea penalilor’’, cu gaze de lupta, tunuri cu apa si bastoane de cauciuc.

Fiica mea, sotul ei si copii lor, unul de trei ani si celalalt de zece luni, tinut in brate, au fost atacati, impreuna cu alti o suta de mii de romani, cu gaze de lupta!

Copilasii nevinovati au fost atacati, ca un pericol major pentru siguranta nationala!

Parintii nu vor uita, copiii vor afla, vor  stii si nu vor uita nici ei!

Si nici noi, milioanele de romani care am trait, am simtit si am vazut ,,monstruoasa dihanie P.S.D-ista’’ in actiune impotriva poporului roman satul de ,,Dragnea si cancerul rosu’’, nu vom uita si nu vom ierta!

DESTEAPTA-TE, ROMANE!!!

M.S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.109 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>