Tehnici de supravieţuire, bal mascat sau drumeţii la taberele de schi de pe Valea Prahovei

Tehnici de supravieţuire, bal mascat sau drumeţii la taberele de schi de pe Valea Prahovei

Salvamontistul din Buşteni George Cotinghiu învaţă, în această perioadă, 30 de copii să schieze. Cursanţii, care au vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, sunt din toată ţara, iar unul este din Noua Zeelandă.

“Avem 30 de copii. Abia am început tabăra de schi, sezonul acesta mai târziu ca de obicei, pentru că nu a fost zăpadă. Acum zăpada este excelentă, condiţiile sunt excelente”, a declarat George Cotinghiu, corespondentului MEDIAFAX.

În tabără, copiii sunt împărţiţi în trei grupe: începători, medii şi avansaţi. Tabăra durează şapte zile, iar orele de schi se desfăşoară pe pârtia Kalinderu.

Pentru copii, distracţia e maximă şi au tot timpul ocupat.

Ianis, un băiat de 10 ani, din Bucureşti, vine în tabăra de schi de 3 ani.

“Este super. Din toate sporturile pe care le practic, schiul e singurul care îmi place. Îmi place foarte mult. Acum trei ani am trecut la avansaţi. Am emoţii de fiecare data când vin”, a declarat Ianis.

Tabăra de schi costă 1.500 de lei, fiind incluse masa, cazarea, echipamentele de schi şi transportul de cablu. În permanenţă, copiii sunt supravegheaţi de monitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,119 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>