Tenismena Mihaela Buzarnescu, transformată într-o divă cu mesaj puternic

Mihaela Buzarnescu, una dintre cele mai bune tenismene din lume, a acceptat invitatia hairstylistului Adrian Perjovschi de a participa la proiect si de a trage astfel un semnal de alarma in ceea ce priveste fenomenul violentei in familie care in Romania ia amploare cu fiecare an care trece.

“Cred ca dramele violentei in familie se pot ascunde si sub cele mai stralucitoare haine si sub cele mai cosmetizate chipuri si trebuie sa tragem un semnal de alarma, sa le spunem tuturor sa vorbeasca. Am acceptat propunerea de a-mi fi acoperita fata de vanatai si am avut o senzatie teribila. Nici nu pot sa-mi imaginez ce simt victimele care au real astfel de vanatai. Trebuie sa stie ca nu sunt singure”, a declarat Mihaela Buzarnescu care indeamna pe toata lumea sa intre pe site-ul Voci Netacute pentru a afla toate detaliile despre acest fenomen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>