ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / Titu: Tinerii s-au mobilizat pe Facebook şi au deszăpezit mai multe gospodării ale unor bătrâni neajutoraţi

Titu: Tinerii s-au mobilizat pe Facebook şi au deszăpezit mai multe gospodării ale unor bătrâni neajutoraţi

VIDEO Titu: Tinerii s-au mobilizat pe Facebook şi au deszăpezit mai multe gospodării ale unor bătrâni neajutoraţi

Mai mulţi tineri din oraşul Titu au dat dovadă de omenie în aceste zile de grea încercare pentru mulţi bătrâni. Au pus mâna pe loveţi şi au deszăpezit mai multe gospodării. Gestul lor a devenit peste noapte extrem de apreciat pe reţelele de socializare.
Tinerii i-au vizitat pe bătrânii singuri, bolnavi şi neajutoraţi
„Împreună cu Tinerii Din Titu am ajuns ieri să deszăpezim şi curtea unui om care, deşi se ştia de el că are aparţinător şi nu sunt probleme grave, se pare că a ajuns să locuiască într-o colibă fără curent, fără utilităţi, fără sobă, fără bucătărie.  Prin implicarea tuturor s-a reuşit transportarea acestui om la căminul de bătrâni, a primit haine noi, masă caldă şi cazarea şi îngrijirea provizorie pe perioada rece în cămin, deşi nu dispune de pensie sau alte venituri decât ajutor social, nefiind încă la vârstă de pensionare. Toată stimă pentru voi toţi, ştiu că nu aşteptaţi recunoştinţă sau să va laude cineva, dar nu trebuie să ascundem faptul că sunt foarte mulţi oameni cărora le pasă şi care trec neobservaţi, zi de zi, pe lângă noi”, a scris pe pagina sa de Facebook, viceprimarul oraşului Titu, Teodor Radoi.