Top 10 cele mai citite articole din 2019

10. Cu certitudine iubirea este scrisă în astre, dar nu numai. Viața fără iubire nu ar mai însemna mare lucru, mai ales că iubirea este cea care duce lumea înainte cu bunele și mai puțin bunele ei. Iubirea este scrisa în astre este articolul aflat pe locul zece în topul celor mai citite materiale din 2019 și suntem foarte fericiți că este așa.

9. Compatibilitatea sexuală nu este alfa și omega relației fericite. Dar, vin și zic, nici nu-i de lepădat. Pentru că, să spunem, te înțelegi minunat cu omul ăla, dar, când ajungeți la locul faptei, mare dramă! Iar drama nu poate fi uitată prea ușor. Așa că mai bine 20% și o relație fericită. Dar care-ar fi semnele că  înțelegeți acolo, la locul faptei? Cum îți dai seama dinainte de viitoarea reușită? 7 semne că vă potriviți la pat este pe locul nouă în topul celor mai cititite articole din 2019.

8. Din toamnă până la sfârşitul iernii, micile bobiţe portocalii n-au niciun concurent când vine vorba de întărirea imunităţii. cătina este una dintre cele mai iubite plante ale noastre, și nu exităm să o folosim cu incredere ca principală sursă de vitamina C și antioxidanți. Așa se explică de ce articolul 9 boli tratate cu catina este unul dintre cele mai citite, căutate și bune articole din site-ul nostru.

7. banii nu aduc fericirea, dar contribuie fundamental la ea. Cum altfel se poate spune despre Horoscopul banilor în 2020, care a ajuns in top 10 cele mai citite articole din 2019, în condițiile în care a fost publicat la finele lui octombrie. În două luni a reușit să se instaleze în top și asta pentru că banii, chiar dacă nu aduc fericirea, mișca lumea cel puțin la fel de tare ca și iubirea…

6. Cum iubim noi, știm, dar cum iubesc bărbații, asta-i întrebarea care a ajuns în top zece cele mai cititite articole ale anului 2019. Cum iubesc bărbații din fiecare zodie? Și tot ceea ce trebuie să știi despre fiecare nativ în parte și despre detaliile mai putin cunoscute ale vieții lor intime. Uneori informațiile acestea sunt extrem de utile….

5. Traim în epoca emancipării femeii și cu toate acestea curățenia din casă este un subiect care ne poate îmbolnăvii. Oamenii de ştiinţă au descoperit că femeile care au casă aglomerată şi plină de treburi lăsate neterminate au prezentat un nivel ridicat al cotizolului, hormonul stresului. Concluziile studiului nu sunt întâmplătoare: microbii se simţ că la ei acasă într-un spaţiu murdar, iar acesta este doar unul din motivele pentru care este ideal sa ai casa curată. Și uite așa, stresul și curățenia au ajuns în topul articolelor cautate și citite de voi, în 2019. Casa curată, tratament antistres, pentru femei!

4. Un alt subiect care a ajuns în partea de sus a topului este ”Zodiile feminine care ii zapacesc complet pe barbati”. Influența astrelor asupra comportamentului nu este de neglijat, unele trăsături de personalitate devenind, astfel, mult mai evidente. Exact asa se intampla si in cazul acestor zodii acre au un efect magnetic asupra barbatilor. Se cuvine spus ca femeile, in general pot face aproape tot ceea ce vor cu un barbat, daca vor asta… dar aceste zodii au darul de a-i invarti efectiv pe degete. Ordinea acestui top cu zodiile feminine irezistibile este intamplatoare. In afara celor care se afla pe primul lor, mai exista cateva zodii cu puteri magnetice.

3. Un articol publicat în data de 11 decembrie 2019 a cucerit interesul fanilor și a ajuns rapid unul dintre cele mai citite articole ale site-ului. Deloc întâmplător articolul ”Horoscop 2020: Anul ce vine, zodiile ies din tipare, o rup cu trecutul”, este pe locul trei al topului nostru.

2. Cel mai citit articol al anului 2019 a fost: 30 de trucuri ca să arăți mai tânără pe care oricine le poate folosi. Trucurile, simple și bune ne-au inspirat și pe noi și pe voi! Vrei sa arati mai tanara pentru propria ta stare de bine, pentru  cei pe care ii iubesti. La vesnicie nu putem avea acces, insa, clipa de clipa, zi de zi si luna de luna, putem face cate ceva pentru a pastra vigoarea si prospetimea celor mai frumosi ani.

1. Spuneam ca articolul precedent a fost cel mai citit și nu am greșit deși acesta este doar locul 2 al topului. Asta pentru că cel mai des voi, fanele și fanii noștri ne-ați făcut bucuria și onoraea de a cauta cel mai des exact numele site-ului nostru. Cel mai accesat articol a fost chiar www.femeia.ro și pagina noastră de deschidere acolo unde veți găsi și anul acesta mereu, în fiecare zi, în fiecare oră, ceva nou!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata