TRAFICANTI DE DROGURI DE RISC IN JUDETUL DAMBOVITA !

Cazurile de consum de droguri de risc si traficul acestora si in Judetul Dambovita au devenit tot mai dese, cu toate activitatile punctuale ale autoritatilor locale, sporite prin colaborarea cu cele cetrale sau/si din alte judete.

     Concret, ieri, 19 iulie 2020, procurori ai Directiei de Investigatii pentru Infractiuni de Crima Organizata si Terorism (DIICOT)-Biroul Teritorial Dambovita si politisti specializati in domeniul criminalitatii au executat 11 perchezitii domiciliare la persoane suscceptibile de consum si trafic de droguri de risc, in urma carora au fost dispuse 25 de mandate de aducere la audieri.

Autoritatile mentionate au documentat ,,activitati”infractionale a doua grupari constituite din 9 persoane din Judetul Dambovita.

Din investigatiile desfasurate a rezultat ca persoanele investigate se aprovizionau cu droguri dintr-o cultura de cannabis din comuna damboviteana Butimanu, pentru consum propriu si comercializare in Bucuresti si in judetele Dambovita, Ilfov, Teleorman si Giurgiu.

S-au indisponibilizat 106 plante cultivate in ghivece, indoor si outdoor, 2 cantare electronice, 4 grindere, seminte de cannabis, ustensile si echipamente, 9 telefoane mobile, sume de bani in lei.

S-au pus in executare 25 de mandate de aducere la audieri la sediul DIICOT si stabilirea masurilor legale.

In activitatile mentionate s-a avut sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Inspectoratul Judetean de Jandarmi ,,Mircea cel Batran”Dambovita, Gruparea de Jandarmi Mobila ,,Matei Basarab”.

     Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata