,,TRASEISTII POLITICI” SUNT ,,RASI” DE PE LISTELE POLITICE DE ORGANIZATIILE PNL DAMBOVITA SI TARGOVISTE, CA SI LA NIVEL NATIONAL

          Biroul PNL Targoviste, respectiv prin presedintele Organizatiei, Aurelian Cotinescu, sunt in consens cu linia pe plan national de inlaturare directa a asa zisilor ,,traseisti politici”.

     Este un eveniment remarcat si subliniat de Ludovic Orban, presedinte PNL, national, fost ,,interimar”la Organizatia Judeteana PNL Dambovita, si se remarca: ,,Usa PNL Targoviste ramane deschisa tuturor oamenilor de calitate, care vor sa faca politca  pentru orasul lor, care nu vizeaza functii si alte recompense, nu si celor care din diferite motive”, respectiv vor sa migreze din PSD.

     Motivatia incita evident scena politica, in preajma alegerilor prezidentiale din luna noiembrie 2 019, si a viitorelor locale si parlamentare din anul 2 020, cu mize de guvernare.

     Evident, subiectul se inscrie in recenta rectificare bugetara care a trezit numeroase controverse in domeniile de Educatie, Sanatate, Infrastructura, respectiv autostrazi.

                                                                                    Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata