TREI AFGANI, GĂSIŢI LA PERŞINARI DUPĂ CE AU SUNAT LA 112 ŞI AU SPUS CĂ SUNT ÎNTR-UN CAMION

Trei afgani au fost găsiţi, vineri, în localitatea Perşinari, după ce unul dintre ei a sunat la 112 şi a anunţat că este într-un camion şi nu ştie încotro se îndreaptă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

 

‘Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că se află în remorca unui camion, fără a cunoaşte direcţia de deplasare, fiind cetăţean de origine afgană. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat pe drumul judeţean 721, pe raza localităţii Perşinari, un ansamblu de vehicule rutier, format dintr-o autoutilitară şi o semiremorcă, în care se aflau trei persoane, cetăţeni afgani, cu vârste cuprinse între 26 şi 42 de ani’, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Din primele cercetări, se pare că cei afgani sunt refugiaţi din Grecia şi ar fi pătruns în ţară cu ajutorul unei călăuze.

‘Cele trei persoane urmează sa fie carantinate într-un centru, pentru următoarele 14 zile. Totodată, în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de migranţi, fiind efectuate cercetări în vederea clarificării tuturor împrejurărilor şi dispunerii măsurilor legale’, a mai anunţat IPJ Dâmboviţa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata