Un actor din Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble

Nici nu s-a despartit bine de Razvan Simion, ca Lidia deja este curtata de barbati. Si nu orice barbati, ci unii chiar celebri. Un actor din serialul Prison Break a pus ochii pe artista si ii trimite mesaje pe retelele de socializare.

Este vorba despre actorul Dominic Purcell. Acesta o urmărește pe Instagram și chiar i-a lăsat un comentariu la una dintre poze, făcându-i și un compliment: ”Nice pins” (Frumoase picioare).

A reacționat și ea, mulțumindu-i imediat, așadar artista face cuceriri și peste hotare, nu doar în țară.Dominic Purcell are 50 de ani și este cunoscut îndeosebi pentru rolurile interpretate în John Doe şi Prison Break, difuzate de Fox şi rolul lui Dracula din Blade: Trinity.

Un actor din Prison Break a pus ochii pe <a href=Lidia Buble”>

De aproximativ trei luni, Lidia Buble este o femeie liberă. Artista și Răzvan Simion s-au despărțit însă sunt încă în relații foarte bune, el fiind încă managerul ei. Despre viața personală, aceasta nu a oferit însă detalii și nu se știe dacă este pregătită pentru o nouă poveste de iubire. Artista se concentrează pe viața profesională, artista scoțând melodii noi, pe care le putem auzi la radio. A avut parte și de o vacanță la Saint-Tropez.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata