Un arbitru asistent al unei partide din Europa League a fost lovit cu un obiect aruncat de fani

Sturm Graz a fost în centrul atenţiei după incidentul din meciul cu AEK Larnaca, terminat cu victoria ciprioţilor, scor 2-0. Meciul a fost întrerupt timp de 30 de minute, după ce un fan l-a lovit în cap pe tuşierul suedez Fredrik Klyver cu o cutie de bere.

Fanii de pe stadionul din Graz au văzut pe viu imaginile cu arbitrul de margine în prim plan, acesta sângerând abundend, imediat după ce Sturm a primit golul de 2-0, în minutul 75. Medicii au intervenit, l-au bandajat pe suedez, iar meciul s-a reluat.

“Aceste lucruri umbresc reputaţia fotbalului şi mai ales a clubului nostru. Am încercat întotdeauna să vedem acest evenimente ca pe o sărbătoare. Fair-play-ul este o prioritate pentru noi. Regretăm şi ne cerem scuze că am dezamăgit o lume întreagă!”, se arată într-un comunicat emis de clubul austriac.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>