UN BĂRBAT VA PRIMI ACASĂ O AMENDĂ DE 250 DE LEI PENTRU CĂ A REFUZAT SĂ POARTE MASCA DE PROTECŢIE PE O STRADĂ DIN MORENI, DÂMBOVIŢA

Poliţiştii dau amenzi usturătoare celor care nu poartă masca pe stradă în localităţile unde această restricţie a fost recent impusă din cauza numărului mare de infectări.

Obişnuiţi să se protejeze doar în spaţiile interioare, oamenii ridică din umeri în fața agenţilor, dar trebuie să plătească 250 de lei amendă pentru că ignoră regulile. Rata de infectare creşte în toate oraşele de la o zi la alta, aşa că pot fi impuse oricând restricţii noi.

Un bărbat va primi acasă o amendă de 250 de lei pentru că a refuzat să poarte masca de protecţie pe o stradă din Moreni, Dâmboviţa. Trecătorii care nu s-au supus noii reguli au scăpat doar cu un avertisment din partea agenţilor.

Polițist: “Aţi fost informat că de astăzi e obligatorie purtarea măştii în toate spaţiile deschise?”
Locuitor: “Da, da”.
Polițist: ”Şi de ce nu o purtaţi?
Locuitor: “Pentru că vorbesc şi eu la telefon, domnu…”.

După ce rata de infectare a depăşit 1,5 la mia de locuitori, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a decis să închidă toate resturantele, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc, în Moreni. De asemenea, purtarea măştii a devenit obligatorie în toate spaţiile publice deschise.

Localnic“O prostie! Stau să mă sufoc ca prostul?!”

Poliţiştii au verificat toate localurile din oraş şi s-au asigurat că acestea nu funcţionează, dar au mers şi la terase.

Administrator restaurant-terasă: ″În interior va fi închis, ospătarii să poarte măşti. În interior, la toalete, clienţii nu au voie decât cu măşti.”

Restricţii sunt însă şi în alte domenii.

Aurelian Popa, prefectul judeţului Dâmboviţa: ″Începând cu data de 11 octombrie se restricţionează organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole de pe raza municipiului Moreni.”

În toate localităţile în care rata de infectare a depăşit 1,5 la mia de locuitori au fost impuse noi restricţii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata