UN BICICLIST DIN DÂMBOVIȚA A MURIT DUPĂ CE A FOST SPULBERAT DE O MAȘINĂ

Accident mortal, duminică-noapte, pe un drum județean din județul Dâmbovița unde un biciclist și-a găsit sfârșitul spulberat de o mașină.

Șoferul spune că victima nu purta vestă reflectorizantă și bicicleta nu avea lumini, așa că nu l-a putut observa. Nu avea nici acte asupra sa, iar poliţiştii încearcă acum să-i afle identitatea.

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopţii, pe drumul care face legătura între localităţile Cărpeniş şi Potlogi. Şoferul, un tânăr de 27 de ani, era singur în maşină şi spune că nu avea viteză, însă nu l-a văzut pe biciclist şi l-a lovit în plin.

Însă în urma accidentului, au rămas urme de frână pe mai bine de o sută de metri. Tocmai din acest motiv, poliţiştii spun că vor cere o expertiză pentru a se afla cu ce viteză circula şoferul. Impactul i-a fost fatal biciclistului, a cărui identitate este pentru moment necunoscută, deoarece nu avea asupra sa nici un act de identitate.

Imediat după producerea accidentului, şoferul a sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj de la ambulanţă. Din nefericire, salvatorii veniţi aici nu au mai putut decât să constate decesul. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs această nenorocire.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata