UN GRUP DE LIBERALI TARGOVISTENI AU PREZENTAT UN MANIFEST PE STADIONUL ,,ILIE OANA”DIN PLOIESTI: ,,VREM STADION NOU. TARGOVISTEA MERITA ! RESPECTATI-VA PROMISIUNILE!”

La meciul de fotbal desfasurat recent pe Stadionul ,,Ilie Oana”din Ploiesti, intre FC Chindia si FC Viitorul Constanta, echibrat, chiar daca a invins la limita echipa lui Gica Hagi, un grup format din 34 de liberali targovisteni, sositi pe propria cheltuiala, au imbracat tricouri galbene pe care era inscriptionat manifestul: ,,Vrem stadion nou. Targovistea merita! Respectati-va promisiunile!”

     Evident, manifestul s-a adresat conducerii Primariei Municipiului Targoviste, in Consiliul Local, consilierii liberali sustinand ferm lucrarile aflate acum in desfasurare la Stadionul ,,Eugen Popescu”din orasul nostru.

Numai ca din grupul liberal au reusit sa intre la meciul de fotbal mentionat, numai 7, ceilalti fiind opriti la intrare cand a fost observat manifestul de catre jandarmi ploiesteni, dar la solicitarea unui reprezentant al conducerii clubului targovistean, respectiv, Dragos Clipea.

Fata de aceste fapte si considerente, Organizatia PNL Targoviste a reactionat in primul rand printr-un comunicat public: ,,PNL Targoviste aduce la cunostinta opiniei publice un incident rusinos, un abuz incalificabil, generat de conducerea Primariei, cu putin timp inaintea fluierului de debut al partied de fotbal de la Ploiesti, dintre FC Chindia, in calitate de gazda si FC Viitorul, contand pentru etapa a II-a a competitiei din prima liga (…) PNL Targoviste condamna cu fermitate astfel de practici si le supune oprobiului public. Avand in vedere ca in procent de 95% FC Chindia este sustinuta financiar din fondurile publice, ca este un bun si o emblema a orasului, transparenta decizionala, inclusiv modul de cheltuire a banilor publici sunt obligatorii.

In consecinta, PNL Targoviste solicita public un raspuns la urmatoarele intrebari: Cine a dat ordin ca grupul de suporteri-vinovat-doar pentru ca a dorit sa transmita un mesaj, sa-i fie interzis accesul pe stadion? Pe ce considerente legale s-a cerut interventia jandarmilor, din moment ce grupul de suporteri s-a comportat absolute civilizat? Are cineva suficient curaj sa isi asume acest act de cenzura, de o gravitate fara precedent in ultimii ani?”

                                                                                        Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata